mandag 21. desember 2009

Eggnogens historie...

Mange tror at Eggnog er en tradisjon som ble brakt til Amerika fra Europa. Dette er delvis sant. Eggnog er knyttet til ulike melk og vin slag som hadde vært concocted lenge siden i den "gamle verden". Men i Amerika en ny vri ble satt på temaet. Rum ble brukt i stedet for vin. I Colonial America ble rum ofte kalt "grog", så navnet Eggnog trolig stammer fra den meget beskrivende ordet for denne drinken, "egg-og-grog" som ødelagt til egg'n'grog og snart Eggnog. Minst dette er en versjon ...


 Andre eksperter vil ha det til at «nog" av Eggnog kommer fra ordet "noggin". wooden,  En noggin var en liten, tre, skåret krus.  Den ble brukt til å servere drinker på bordet i vertshus (mens du drikker ved brannen ble servert i kanner). Det er antatt at Eggnog startet som en blanding av spansk "Sherry" og melk. Den engelske kalte denne concoction "Dry sekk posset". . Det er veldig lett å se hvordan et egg drink i en noggin kan bli Eggnog.

Den sanne historien kan være en blanding av de to og Eggnog ble opprinnelig kalt «egg og grog i noggin". . Dette var et begrep som kreves forkortelse hvis det noen gang var ett.

Med sine europeiske røtter og tilgjengeligheten av ingrediensene, Eggnog ble raskt et populært vinterstid drink hele Colonial America.. Det hadde mye å anbefale det, det var rik, krydret og alkoholiserte.

 Eggnog, På  1800 tallet ble den nesten alltid laget i store mengder, og nesten alltid brukt som en sosial drikk. Den var vanligvis servert i store selskaper og det ble notert av en engelsk besøkende i 1866, "Julen er ikke riktig observert mindre du brygger egg nogg for alle "

Selvfølgelig var julen er ikke den tiden Eggnog var populær.  I Baltimore var det en tradisjon for unge menn til å kalle på alle sine venner på New års dag., .  Mange av de som bodde i boliger i de Strapping stipendiatene ble tilbudt en kopp Eggnog, og slik at de gikk ble de mer og mer beruset. . Det var litt av en prestasjon å faktisk fullføre sine runder.

George Washington, var ganske fan av Eggnog og utviklet sin egen oppskrift som inkluderte rye whiskey, rum og sherry.. Det ble antatt å være en sterk drink som bare de mest modige var villige til å prøve.

.Eggnog er fortsatt en populær drikk i ferier, og dens sosiale karakter gjenstår.. Det er vanskelig å forestille seg en jul uten en kopp av "nog" for å ""sprite opp stemningen og gir munterhet og glede til forhandlingene.  . Når du prøver ut noen av oppskriftene du finner, husk at i likhet med mange andre av våre store tradisjoner, det er historie og livet bak det lille skummende